Risotto z serem Taleggio i boczkiem

Przepis Risotto z serem Taleggio i bekonem jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 546 kalorii, 20g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu arborio, szczypiorek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Risotto Z Karczocha Z Serem Taleggio, Risotto cytrynowo-tymiankowe z Taleggio, oraz Brytyjska deska serów-risotto z pieczarkami, boczkiem, Peanem i serem o obniżonej zawartości tłuszczu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i boczek i gotuj, często mieszając, aż zacznie brązowieć.
Dodaj ryż do patelni i wymieszaj, aby pokryć olejem.
Wlać wino i gotować, aż odparuje, o 3 protokół.
Wymieszać 2 szklanki gorącej wody do bulionu i wymieszać z ryżem w krokach 1/2 szklanki (niech każdy wchłonie przed dodaniem następnego). Wymieszać, dodając więcej gorącej wody w razie potrzeby, aż ryż będzie miękki, 15 do 20 minut.
Wyjąć z ognia i szybko wymieszać sery, sól i pieprz. Na wierzch posypać szczypiorkiem.