Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami
Przepis porów, kapusta włoska i Risotto orzechowe jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 3 fanów. Jeśli masz kapustę savoy, por, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto Z Kapustą Savoy, Zupa z kapusty sabaudzkiej i korzenia selera z porem Confit, oraz Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na głębokiej, szerokiej patelni na małym ogniu wlać 2 łyżki oleju i dodać cebulę, czosnek i pory. Pocić delikatnie bez zabarwienia przez pięć minut.Uzupełnić wywar warzywny i przechowywać w przykrytej patelni na małym ogniu. Utrzymanie ciepła jest jednym z kluczowych czynników w tworzeniu dobrego risotto.
Dodać ryż do zmiękczonych warzyw, dobrze połączyć, a następnie wlać wino.
Niech wino zostanie wchłonięte przez ryż, a następnie zacznij dodawać bulion po łyżce, mieszając i pozwalając ryżowi wchłonąć bulion. Ciepło powinno być takie, aby mieszanina delikatnie bulgotała. Po dodaniu ostatniego z wywaru również dodać kapustę.Dobrze wymieszać dodając jeszcze 2 łyżki oleju przed podaniem.