Risotto z kiełbasą i szpinakiem

Risotto z kiełbasą i szpinakiem
Risotto z kiełbasą i szpinakiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotki, sól, kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 44 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto kiełbasowe ze szpinakiem i pomidorami, Risotto, Pean i zupa Kiełbasowa, oraz Risotto Z Pomidorami I Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś bulion i 1 szklankę wody na wolnym ogniu w małym rondlu( nie gotuj); utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodaj sól i grzyby na patelnię; gotować przez 8 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Grzyby wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę na patelni, i gotować przez 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać szalotki i czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
8
Dodaj ryż; gotuj przez 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać w winie i gotować, aż płyn prawie się wchłonie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać w 1 szklance mieszaniny bulionu; gotować przez 2 minuty lub do momentu prawie wchłonięcia cieczy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
10
Dodaj pozostałą mieszaninę bulionu, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja mieszaniny bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
11
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać grzyby i szpinak; mieszać, aż szpinak zwiędnie. Wierzch równomiernie z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
SerSer
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn