Przepis Shiitake i Sweet Pea Risotto jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Na 11,14 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Risotto Shiitake i Sweet Pea, Risotto z jęczmieniem i grzybami Shiitake, oraz Risotto Ze Szparagami, Karczochami I Shiitake.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu; utrzymać ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodać 1 łyżeczkę czosnku; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
5
Dodaj ryż; gotuj 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
6
Dodaj wino; gotuj 2 minuty lub do wchłonięcia płynu, często mieszając. Wymieszać 1/2 szklanki bulionu; gotować 2 minuty lub do wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pozostały bulion, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać grzyby na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki czosnku i 1 łyżeczka tymianku; smażyć 1 minutę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Grzyby wymieszać, pozostały 1 łyżeczka tymianku, groszek, 1/4 szklanki sera i pieprz do risotto; gotować 3 minuty. Łyżka około 1 1/4 szklanki risotto do każdej z 4 misek; posypać każdą z 1 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone