Rigatoni z toskańskim kalafiorem i Pecorino
Rigatoni z toskańskim kalafiorem i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 652 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Jeśli masz paprykę, cebulę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą, Pieczone Rigatoni I Kiełbasa W Stylu Toskańskim, oraz Surowa Toskańska Sałatka Z Jarmużu Z Pecorino.
Instrukcje
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli.
W 14-do 18-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż tylko palenie i dodać cebulę, miętę i czerwoną paprykę. Gotować do miękkości, o 5 do 6 protokół.
W międzyczasie usuń liście i rdzeń podstawy z kalafiora i posiekaj na kawałki 1/4 cala. Przełamać różyczki z dala od centralnego rdzenia i rozmiar ich podobnie.
Pokrój rdzeń na 1/4-calowe Monety i wrzuć wszystkie kawałki do patelni saute z cebulą. Obniżyć ogień do średniego i gotować, mieszając regularnie przez około 12 do 15 minut, aż kalafior zmięknie i jasnobrązowy, ale nie papkowaty.
Gotować rigatoni zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente, o 8 do 12 protokół, i odsączyć w durszlaku. Wrzucić gorący makaron na patelnię z kalafiorem i dodać starty ser, czarny pieprz i pietruszkę. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.