Rigatoni z toskańskim kalafiorem i Pecorino

Rigatoni z toskańskim kalafiorem i Pecorino
Rigatoni z toskańskim kalafiorem i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 652 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Jeśli masz paprykę, cebulę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą, Pieczone Rigatoni I Kiełbasa W Stylu Toskańskim, oraz Surowa Toskańska Sałatka Z Jarmużu Z Pecorino.

Instrukcje

1
Przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W 14-do 18-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż tylko palenie i dodać cebulę, miętę i czerwoną paprykę. Gotować do miękkości, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W międzyczasie usuń liście i rdzeń podstawy z kalafiora i posiekaj na kawałki 1/4 cala. Przełamać różyczki z dala od centralnego rdzenia i rozmiar ich podobnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Pokrój rdzeń na 1/4-calowe Monety i wrzuć wszystkie kawałki do patelni saute z cebulą. Obniżyć ogień do średniego i gotować, mieszając regularnie przez około 12 do 15 minut, aż kalafior zmięknie i jasnobrązowy, ale nie papkowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Gotować rigatoni zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente, o 8 do 12 protokół, i odsączyć w durszlaku. Wrzucić gorący makaron na patelnię z kalafiorem i dodać starty ser, czarny pieprz i pietruszkę. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn