Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą

Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą
Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1431 kalorii, 53g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 113 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, czosnek, rigatoni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Rigatoni Z Pieczarkami Ragù, Kiełbasa Grzyby Ragu I Rigatoni, oraz Rigatoni z kremowym Ragu grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Umieść suszone borowiki w 1 szklance płynu i dodaj 1 szklankę gorącej wody. Odstawić do nawodnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Umieść portobello w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odcedzić borowiki, rezerwując oddzielnie grzyby i płyn do namaczania. Z grubsza posiekać nawodnione borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Ciepła 1 1/2 łyżki oliwy w dużej patelni nonstick na dużym ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj portobellos i porcini i gotuj, często mieszając, aż cała ich ciecz wyparuje i zaczną skwierczeć, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
W międzyczasie umieść marchew, cebulę i czosnek w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów. Wytrzyj teraz-pusta patelnia i podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodać mieszaninę marchew / cebula, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając często, aż całkowicie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Powrót grzyby na patelnię i dodać sos pomidorowy wraz z borowikami moczenie cieczy. Doprowadzić do wrzenia, redukować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, upewniając się, że sos nie wyschnie całkowicie (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodać wodę w razie potrzeby podczas gotowania na wolnym ogniu). W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
11
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12
Dodać makaron do sosu, i wrzucić do herbu, dodając zastrzeżone wody makaronu w razie potrzeby, aby dostosować konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Podawać natychmiast, posypując każdą porcję rozdartą mozzarellą i odrobiną oleju truflowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn