Rich Mushroom & Neep Pie
Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, bogaty Mushroom & Neep Pie może być super wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ziemniaki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szkocka zupa Tattie, Neep i marchew, Bogata Karczochowo-grzybowa Lasagna, oraz Rigatoni z bogatym sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W osobnych patelniach gotuj Szwed i ziemniaki do miękkości.
W osobnych miseczkach rozgnieść Szwedkę masłem i doprawić ziemniakami. Odstawić.
Podczas gdy Szweda i ziemniaki są gotowania, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju rzepakowym do miękkości, następnie dodać grzyby i gotować delikatnie przez 10-15 minut, aż grzyby są miękkie i soczyste. Wymieszać z mąką.
Dodać czerwone Wino i bulion i gotować na delikatnym wolnym ogniu, z pokrywką przez 15-20 minut, aż wino i bulion zamienią się w gęsty sos, a następnie doprawić.
Podczas gotowania grzybów Rozgrzej piekarnik do temperatury 220C / 200cfan / 218° / Gas mark 7.
Pieczarki przełożyć do naczynia żaroodpornego i zalać najpierw bruzdą, a następnie zacierem. Gotować w piekarniku przez 25-30 minut, aż polewa ziemniaczana będzie złota.
Ciesz się wyborem zielonych warzyw i lampką bogatego czerwonego wina.