Republika Rio Grande Grillowany tuńczyk i grejpfrut Supreme Sałatka

Republika Rio Grande Grillowany tuńczyk i grejpfrut Supreme Sałatka
Republika Rio Grande Grillowany Tunan i grejpfrut Supreme sałatka jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 678 kalorii, 42g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $7.89 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól, grejpfruty z Teksasu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać grejpfruty, można śledzić to danie główne z Pieczone Jabłka jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk Z Sałatką Grejpfrutową Z Awokado, Sałatka z grillowanego łososia i grejpfruta, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem grejpfrutowym.

Instrukcje

1
Obrać i podzielić 2 grejpfruty; odstawić. Wycisnąć sok z drugiej połowy grejpfruta do miarki; powinno dać około 1/4 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Aby sos sałatkowy, połączyć sok grejpfrutowy, ocet, olej, czosnek, sól, świeżo zmielony czarny pieprz do smaku, i mielone jalapeño w średniej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok GrejpfrutowySok Grejpfrutowy
Sos SałatkowySos Sałatkowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Steki z tuńczyka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
4
Na każdy kawałek tuńczyka wlać 1 łyżkę sosu. Przekręć tuńczyka w marynacie do płaszcza. Przykryj folią lub umieść wszystkie steki z tuńczyka i marynatę w plastikowej torbie i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
MarynataMarynata
TuńczykTuńczyk
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Zapal grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć tuńczyka z lodówki i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej. Grilluj przez około 4 minuty na cal grubości dla rzadkich, 6 minut dla średnich lub do czasu aż do smaku, obracając co najmniej raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Aby służyć, wrzucić warzywa z sosem sałatkowym w misce do mieszania. Podziel Ubrane zielenie na 4 talerze. Na każdą z nich polać grillowanym stekiem z tuńczyka, posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Na wierzch sałatki rozłożyć grejpfruty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Dekoruj kolendrą i plasterkami czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
10
Smak
11
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
12
The Tex-Mex Grill and Backyard Barbacoa Cookbook by Robb Walsh. Copyright © 201
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn