Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem
Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, przegrzebki morskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć majonez z musztardą, sokiem z cytryny i pietruszką. Złożyć korzeń selera i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Pokrój każdy przegrzebek poprzecznie na 3 plasterki. Na blasze do pieczenia ułóż każdy przegrzebek jak liść koniczyny, nakładając lekko plastry.
Dodaj cayenne do masła; pędzel na przegrzebki. Doprawić solą i pieprzem oraz dusić aż do ogrzania, 1 minuta.
Kopiec seler remoulade na talerzach i ustawić koniczyny przegrzebka na górze.
Udekorować kawiorem i podawać.