Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem

Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem
Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, przegrzebki morskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć majonez z musztardą, sokiem z cytryny i pietruszką. Złożyć korzeń selera i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
SelerSeler
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Pokrój każdy przegrzebek poprzecznie na 3 plasterki. Na blasze do pieczenia ułóż każdy przegrzebek jak liść koniczyny, nakładając lekko plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Dodaj cayenne do masła; pędzel na przegrzebki. Doprawić solą i pieprzem oraz dusić aż do ogrzania, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
5
Kopiec seler remoulade na talerzach i ustawić koniczyny przegrzebka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
6
Udekorować kawiorem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn