Redukcja Buerre Blanc
Redukcja Buerre Blanc to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 513 kalorii, 1G białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Mieszanka śmietany, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Fish-Camp Buerre Blanc, Flądra szkolna z rybami-Camp Buerre Blanc, oraz Flan z krabów i szpinaku z wędzonym pomidorem Buerre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć Wino i kolejne 3 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu; gotować 3 minuty lub aż mieszanina zmniejszy się o połowę.
Dodać śmietanę i gotować 2 minuty lub aż mieszanina zmniejszy się o połowę.
Wlać mieszaninę przez sitko o drobnej siatce do górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą. Powoli ubij masło, kilka kawałków na raz, aż masło stopi się i mieszanina będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło nad gotującą się wodą.