Ravioli Z Łososia Wędzonego

Ravioli Z Łososia Wędzonego
Ravioli z wędzonego łososia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 35g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, żółtka jaj, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczenie kiełbasy wędzonej z indyka i Ravioli, Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, oraz Łosoś, szpinak i Ravioli.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn