Ravioli z pieczarkami i szpinakiem z sosem maślanym szczypiorkowym

Ravioli z pieczarkami i szpinakiem z sosem maślanym szczypiorkowym
Ravioli z pieczarkami i szpinakiem z sosem maślanym szczypiorkowym wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 1,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól i mielony pieprz, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Pieczarkowe Ravioli z sosem Parmezanowo-szczypiorkowym, Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych, oraz Ravioli z dzikich grzybów w sosie z szałwii i brązowego masła dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, wodę i całe jajka w misce do równomiernego wymieszania; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę i sól połączyć w oddzielnej dużej misce i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę jajek do studni i mieszać tylko do połączenia. Obrócić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i ugniatać, aż będzie gładkie, 5 do 10 minut, dodając więcej mąki lub wody w razie potrzeby. Owinąć ciasto szczelnie folią i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zacznie mięknąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
6
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
7
W misce ubić serek śmietankowy na gładką masę. Wymieszaj schłodzoną mieszankę grzybową, parmezan, ser mozzarella, szpinak, 1 łyżkę szczypiorku, natkę pietruszki i pieprz cayenne. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozwałkuj ciasto makaronowe do grubości około 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
RolkaRolka
9
Wytnij kręgi od 3 do 4 cali za pomocą dużej foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
10
Rozwiń każde koło tak cienko, jak to możliwe. Pracując z jednym kółkiem na raz, posmaruj makaron lekko białkiem jajka. Na środek makaronu miarka około 1 łyżki stołowej pełnej nadzienia grzybowego, następnie przykryć drugim kawałkiem makaronu, ściskając krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
RolkaRolka
11
Odciąć zapieczętowane ravioli foremką do ciastek jeszcze raz, aby uzyskać jednolity kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
12
Gotowe ravioli umieścić na mące i powtórzyć proces z pozostałym makaronem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj ravioli i wróć do wrzenia. Gotować, aż makaron unosi się na górze, 3 do 4 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Aby sos: roztopić masło na patelni na dużym ogniu, gotowanie i mieszanie, aż rumiane, 5 do 7 protokół. Wymieszać w 1 1/2 łyżeczki szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Podawać na gorącym ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn