Ravioli z homara z kremem kukurydziano-szczypiorkowym
Need a przystawka pescatariańska? Ravioli z homara z kremem kukurydziano-szczypiorkowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, mięso z ogona homara, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowa zupa kukurydziana z masłem gotowany Homar & szczypiorek oleju, Ravioli z homara z sosem śmietanowym z krabów, oraz Ravioli z homara z brązowym masłem w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Połącz połowę szalotki i mięsa homara w misce. Pozostałe szalotki zachować na patelni; odstawić.
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 2 łyżeczek mieszanki homara do środka każdego opakowania. Zwilżyć brzegi owijki wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie wraz z widelcem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Napełnij duży rondel wodą i doprowadź do gotowania na wolnym ogniu; dodaj ravioli. Gotować 2 do 3 protokół lub do czasu zakończenia.
Usuń ravioli z rowkiem łyżką. Trzymaj ciepło.
Połącz kukurydzę i mleko w blenderze; zmiksuj na gładką masę.
Dodać mieszankę kukurydzianą do szalotki w małym rondlu; wymieszać w pół na pół i pieprz. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania; dodać szczypiorek.
Podziel ravioli równomiernie między 2 płytkie miski. Łyżka sosu nad ravioli; podawać natychmiast.