Ravioli z buraków z makiem: Casumziei
Ravioli z buraków z makiem: Casumziei może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, ser carnia, ricottę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Ravioli Z Buraków I Ricotty, Ravioli z buraków z pieczarkami smażonymi, oraz Ser buraczano-Kozi " Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Buraki skropić oliwą z oliwek. Zawiń w folię i piecz przez 45 minut, aż będzie bardzo miękki.
Zdjąć z ognia i po ostygnięciu obrać buraki i rozgnieść je widelcem lub masą ziemniaczaną.
W małej misce, połączyć tłuczone buraki, ricotta i mleko i dobrze wymieszać drewnianą łyżką do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Przygotuj ciasto makaronowe i rozwałkuj je do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Pokroić arkusz makaronu na 2-calowe kwadraty.
Umieść niewielką łyżkę nadzienia z buraków na środku połowy kwadratów, a na wierzchu pozostałe kwadraty, naciskając na krawędzie, aby uszczelnić. Odstawić, przykryć wilgotnym ręcznikiem, aż będzie gotowy do użycia.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować ravioli we wrzącej wodzie, aż gotowane przez i miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić ravioli i umieścić w dużej misce. Wymieszać z roztopionym masłem i makiem i podawać z tartym serem.
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.