Ravioli Z Brązowym Masłem I Szałwią

Ravioli Z Brązowym Masłem I Szałwią
Przepis Ravioli z brązowym masłem i szałwią może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 13 minut. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 596 kalorii, 22g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście szałwii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowe masło i szałwia Ravioli, Ravioli z brązowym masłem i szałwią, oraz Ravioli z brązowym masłem i szałwią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn