Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli)

Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli)
Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1092 kalorie, 26g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka masła, parmigiano plus 1/4 szklanki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio), oraz Ravioli Kasztanowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączone kasztany umieścić w 2-litrowym garnku z mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż będzie bardzo miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć kasztany i odstawić płyn do gotowania. Kasztan dokładnie rozgnieść widelcem lub puree, aż będzie gładki w robocie kuchennym. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać treviso i gotować do miękkości i dość ciemny, o 8 protokół.
4
W dużej misce wymieszać razem puree z kasztanów, gotowane treviso, ricotta i Parmigiano, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Podstawowe ciasto makaronowe rozwałkować na najcieńszym ustawieniu i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść łyżeczkę nadzienia w środku połowy kwadratów i umieść pozostałe kwadraty na górze, tworząc kwadratowe ravioli. Ostrożnie przycisnąć krawędzie, aby zamknąć i odstawić do momentu, aż będzie gotowe do jedzenia. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 lub 14-calowej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu. Upuść ravioli do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Do masła dodać treviso i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
8
Wyjmij ravioli z wrzącej wody i ostrożnie umieść na patelni z masłem. Wrzucić delikatnie na średnim ogniu, aż makaron jest dobrze ubrany i podawać natychmiast z tartym Parmigiano na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
RavioliRavioli
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
11
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn