Raspberry Pain au Chocolat (Malinowo-czekoladowe rogaliki)
Raspberry Pain au Chocolat (Malinowo-czekoladowe rogaliki) jest bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 196 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wszystkie owoce dżem malinowy, jajko, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Raspberry Pain au Chocolat (Malinowo-czekoladowe rogaliki), Rogaliki czekoladowe (Pain au Chocolat), oraz Pain au Chocolat budyń chlebowy z żurawiną i sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż arkusze ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij każdy na trzecie wzdłuż linii zagięcia.
Rozwałkuj każdy pasek ciasta na około 16 cali długości i pokrój paski na trzy części.
Spread niektóre z orzechów laskowych rozprzestrzeniania się na jedną połowę każdego prostokąta w ciągu 1/2 cala od krawędzi.
Rozprowadzić około 1/2 łyżeczki dżemu malinowego na roztartym orzechu laskowym.
Umyj brzegi jajkiem i złóż na drugą stronę, aby zamknąć nadzienie. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Powtórz z pozostałymi prostokątami. Użyj ostrego noża, aby wyciąć 5 szczelin na górze każdego ciasta i umieść je na blasze do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.
Piec przez 18 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Fajne na stojakach. Po ochłodzeniu w razie potrzeby pył z cukrem cukierniczym.