Rabarbar Żurawinowy Roll Up

Rabarbar Żurawinowy Roll Up
Rabarbar żurawinowy Roll Ups to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rabarbar, brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Obficie posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
2
Doprowadzić 1 szklankę cukru z sokiem żurawinowym i wodą do wrzenia w rondlu i gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Z ognia wyjąć mieszankę soku żurawinowego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
4
Na dno przygotowanego naczynia posypać 3 szklanki grubo posiekanego rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
5
Wymieszać mieszankę herbatników, 2 łyżki brązowego cukru, gałkę muszkatołową i cynamon razem w łuk; wymieszać olej roślinny i mleko, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
6
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki w kwadrat około 10 cali z każdej strony; rozłożyć masło na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
7
Na maśle posypać 2 szklanki drobno posiekanego rabarbaru, posypać 1/4 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
8
Rozwałkuj ciasto w stylu jellyroll, delikatnie naciśnij szew w dół i pokrój rolkę na 9 plastrów. Ułóż plastry na rabarbarze w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
9
Na plastry wlać zarezerwowany syrop żurawinowy; posypać 2 ostatnimi łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż biszkopt polewa jest złoty kolor i bulgotanie rabarbar, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn