Rabarbar Żurawinowy Roll Up
Rabarbar żurawinowy Roll Ups to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rabarbar, brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Obficie posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Doprowadzić 1 szklankę cukru z sokiem żurawinowym i wodą do wrzenia w rondlu i gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Z ognia wyjąć mieszankę soku żurawinowego i odstawić.
Na dno przygotowanego naczynia posypać 3 szklanki grubo posiekanego rabarbaru.
Wymieszać mieszankę herbatników, 2 łyżki brązowego cukru, gałkę muszkatołową i cynamon razem w łuk; wymieszać olej roślinny i mleko, aby uzyskać miękkie ciasto.
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki w kwadrat około 10 cali z każdej strony; rozłożyć masło na ciasto.
Na maśle posypać 2 szklanki drobno posiekanego rabarbaru, posypać 1/4 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki białego cukru.
Rozwałkuj ciasto w stylu jellyroll, delikatnie naciśnij szew w dół i pokrój rolkę na 9 plastrów. Ułóż plastry na rabarbarze w naczyniu do pieczenia.
Na plastry wlać zarezerwowany syrop żurawinowy; posypać 2 ostatnimi łyżkami cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż biszkopt polewa jest złoty kolor i bulgotanie rabarbar, 25 do 30 minut.