Rabarbar Głupek

Rabarbar Głupek
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Rabarbar głupiec może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 270 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól morską, cukier granulowany, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Rabarbar Głupek, Rabarbar Głupek, oraz Rabarbar Głupek.

Instrukcje

1
Aby zrobić głupca, umieść rabarbar, miód, skórkę pomarańczową i sok, kandyzowany imbir, fasolę wanilii i sól w rondlu na średnim ogniu. Mieszać do połączenia, następnie przykryć i gotować, mieszając co kilka minut, przez 10 minut, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i rabarbar zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
WaniliaWanilia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
RabarbarRabarbar
MiódMiód
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia, a następnie usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
3
Przenieść kompot do miski, i przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 30 minut, aż bardzo zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Śmietanę i cukier ubijać do uzyskania miękkich szczytów, ręcznie lub za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości. Odstawić 1/3 szklanki kompot do dekoracji deseru, a następnie złożyć pozostały kompot do bitej śmietany. Łyżka głupca do sześciu 1/2 szklanki lub naczynia i schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem zwieńczona pozostałym kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KompotKompot
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Przechowywanie: ten głupiec najlepiej serwuje się w dniu, w którym został wyprodukowany, ale wszelkie resztki można przykryć folią i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Jeśli chcesz udekorować deser kandyzowanymi paskami rabarbaru, zrób je najpierw: rozgrzej piekarnik do 93°. Wyłóż blachę do pieczenia matą Silpat lub lekko wysmarowanym papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Pokrój rabarbar na długości 6 cali, a następnie pokrój każdy kawałek w paski o grubości 1/4 cala do 1/8 cala za pomocą dobrej obieraczki, mandoliny lub dobrze ustawionego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
8
Połączyć cukier i wodę w rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści, a następnie zdjąć z ognia. Wstążki z rabarbarem zanurz w syropie, a następnie umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia, układając je płasko i upewniając się, że nie stykają się ze sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Piec około 45 minut, do wyschnięcia. Gdy są jeszcze ciepłe, przekręć paski w kształty, owijając je wokół palca lub uchwytu czystej drewnianej łyżki. Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PiekarnikPiekarnik
10
Wydrukowano za zgodą rustykalnych deserów owocowych: kruszyny, klamry, Brukiewki, Pandowdies i inne przez Cory Schreiber i Julie Richardson, copyright © 200
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
11
Zdjęcia © 2009 by Sara Remington. Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn