Rabarbar-Gingersnap Parfaits

Rabarbar-Gingersnap Parfaits
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Rabarbarowo-Gingersnap Parfaits. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukierników cukier, sherry, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rabarbar Gingersnap Parfaits, Granat, Pomarańcza I Gingersnap Parfaits, oraz Ciasto rabarbarowo-gingersnap Icebox dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz świeżego rabarbaru, przyciąć i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
2
Gotować rabarbar i cukier granulowany w szerokim 3-do 4-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż rabarbar zacznie wydzielać soki. Zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, aż rabarbar rozpada się i zmniejsza się do około 1 1/2 szklanki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przełożyć rabarbar do metalowej miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubij śmietanę i cukier w misce mikserem elektrycznym, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać śmietanę i Sherry i ubijać, aż powróci do sztywnego szczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6
Dekoracyjnie warstw 1/3 szklanki rabarbaru, 1/2 szklanki bitej śmietany i 1 1/2 łyżki okruchów gingersnap w każdej z 4 (6-uncji) szklanek na łodygach(zostanie trochę rabarbaru). Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Bita śmietanaBita śmietana
RabarbarRabarbar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn