Rabarbar Crisp to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 357 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki cytrynowej, mocno brązowego cukru, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Rabarbar Crisp, Rabarbar Crisp, oraz Rabarbar Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego, brązowy cukier, migdały, skórkę cytrynową, 1/2 łyżeczki cynamonu i sól. Z mikserem wyposażonym w uchwyt łopatkowy, z małą prędkością lub palcami, ubijaj lub natrzyj masło, aż mieszanina utworzy grube okruchy i zacznie się łączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
( 23)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Wlać do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Posypać równomiernie mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 375, aż soki będą bąbelkowe, a polewa będzie złotobrązowa, 45 do 50 minut(40 do 45 minut w piecu konwekcyjnym).