Przepis Quick Clam Chowder może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 223 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziół, cebuli, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quick Clam Chowder, Quick Clam Chowder, oraz Szybka i pyszna zupa z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę, seler, marchewkę i czosnek gotować w oliwie z oliwek w 4-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, do miękkości, przez około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj ziemniaki i pomidory z sokiem; dodaj puszkę wody do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, przez około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Wymieszać w małże, z ich sokiem, i ziół i gotować aż do ogrzania przez, przez około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.