Quick & Easy Schab Chop Patelnia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szybki & łatwy Schab patelnia spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,11 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, oleju, Lite balsamiczny sos vinaigrette, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quick ' N Easy Schab Chop Simmer, Quick & Easy Pulled Pork & Cornbread Patelnia Kolacja, oraz Quick & Easy Pulled Pork & Cornbread Patelnia Kolacja.
Instrukcje
Kotlety gotować w oleju na dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Usuń kotlety z patelni; odstawić.
Dodać cebulę, czosnek, rozmaryn i 2 łyżki. dressing do patelni; wymieszać. Gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu. Powrót kotlety na patelni.
Dodać gruszki i pozostały dressing; dusić na średnim ogniu 10 min. lub do czasu zakończenia kotletów (160F).
Podawać kotlety polane sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.