Quiche bez skórki z fetą i szparagami
Przepis Crustless Quiche z Fetan i szparagi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, masło, naczynie szklane ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche Bez Skórki Z Serem Szparagowym I Fetą, Crustless Fetan i Cheddar Quiche, oraz Szpinak Grzyby Feta Crustless Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Quiche bez skórki z fetą i szparagami
Składnik1 łyżka masła16 łodyg szparagu5 jajek1 / 2 szklanki pół i pół1 / 2 szklanki kwaśnej śmietany o niskiej zawartości tłuszczu
Szczypta gałki muszkatołowej3/4 szklanki pokruszonego sera feta (najlepiej mleko owcze lub kozie)1/2 szklanki posiekanej szalotki (zarówno zielone, jak i białe części1 / 4 szklanki mielonej natki pietruszki
Masło lub nieprzywierający olej do gotowania spray do smarowania naczynia
Będziesz również potrzebował
Naczynie na ciasto ceramiczne lub szklane
Całkowity Czas: 1 Godzina