Quiche a la Benedict
Quiche a la Benedict może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, czosnek, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Quiche a la Benedict, Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), oraz Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać szparagi do miękkości, o 10 protokół. Doprawić szczyptą soli.
Wymieszaj boczek kanadyjski, startą cebulę i czosnek w szparagach; gotuj i mieszaj, aż czosnek będzie pachnący, około 1 minuty.
Wyjmij patelnię z ognia, przykryć, i odstawić.
W misce ubić jajka, śmietanę, mieszankę herbatników, masło, parmezan, musztardę Dijon, 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz i ostry sos.
Umieść skorupę ciasta w 9-calowym naczyniu ciasto; rozprowadzić mieszaninę szparagów w skorupie.
Ser Colby-Monterey Jack rozprowadzić na mieszaninie szparagów w równomiernej warstwie i powoli wlać mieszaninę jajek na quiche.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie lekko dmuchane i rumiane, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 40 minut.