Queso con Tequila
Queso con Tequilan to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz świeże liście kolendry, śmietanę, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 4 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Queso Fundido alla Tequila, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz IHCC: Tequilan Infused Queso Fundido dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem kolendry, w powolnej kuchence 4-quart i dobrze wymieszaj. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na gorąco z kolendrą i chipsami tortilla obok. Świetnie smakuje również nad pieczonymi ziemniakami.
Na średniej patelni na średnim ogniu dodaj salsę i tequilę.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Dodajemy ser i mieszamy do rozpuszczenia.
Wlać mieszaninę do miski i udekorować posiekaną kolendrę.
Podawać z chipsami tortilla.