Późna Jesienna zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem
Późną jesienią zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako tania zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jarmuż, pieczenie ziemniaków, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem, Fall Garden Medley, oraz na jesienną sałatkę ogrodową z jabłkami i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać por i ziemniaki; gotować 8 minut lub aż por będzie miękki, często mieszając.
Dodaj 1/3 szklanki wody, jarmuż, ryż, sól, tymianek, pieprz i czosnek; gotować 5 minut lub aż kapusta zwiędnie, często mieszając.
Dodaj pozostałe 4 2/3 szklanki wody i kostki bulionowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.