Późna Jesienna zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem

Późna Jesienna zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem
Późną jesienią zupa ogrodowa z jarmużem i ryżem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako tania zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jarmuż, pieczenie ziemniaków, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem, Fall Garden Medley, oraz na jesienną sałatkę ogrodową z jabłkami i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać por i ziemniaki; gotować 8 minut lub aż por będzie miękki, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Dodaj 1/3 szklanki wody, jarmuż, ryż, sól, tymianek, pieprz i czosnek; gotować 5 minut lub aż kapusta zwiędnie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
JarmużJarmuż
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj pozostałe 4 2/3 szklanki wody i kostki bulionowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn