Pyszne Ciasto Z Indykiem
Pyszne ciasto z indykiem wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużym rondlu, doprowadzić wodę z solą do wrzenia, i gotować ziemniaki do miękkości, o 20 protokół; wymieszać indyka i mieszane warzywa do wrzącej wody, i doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 szklanki mleka razem w misce, aż dokładnie połączone, i mieszać mieszaninę mleka do rondla z indykiem i warzywami. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, stale mieszając i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół.
Wlać mieszaninę indyka do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Do miski włóż mieszankę chleba kukurydzianego, do miski ubijaj jajka i 1 szklankę mleka.
Rozłóż ciasto na mieszaninie indyka i sosu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa chleb kukurydziany będzie złoty kolor, około 30 minut.