Puszysty Deser Pistacjowy
Przepis puszysty deser pistacjowy można zrobić w około 30 minut. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mieszankę puddingu pistacjowego, mąkę, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Puszysty Deser Miętowy, Puszysty Deser Ananasowy, oraz Puszysty Deser Cytrynowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce ubij margarynę, aż będzie gładka.
Dodaj mąkę i cukier; mieszaj, aż będzie kruchy. Dodaj orzechy włoskie.
Naciśnij na dole 13-in. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do zestalenia. Super.
W dużej misce ubij ser śmietankowy i śmietanę. Złożyć bitą polewę.
Rozłóż na skórce. W innej misce połącz mieszanki mleka i budyniu; ubijaj na niskich obrotach przez 2 minuty.
Rozłóż na pierwszej warstwie. Ostrożnie rozprowadź bitą polewę na drugiej warstwie.
Posyp orzechami włoskimi. Schłodź co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "