Puszyste Gotowane Lukier

5
4
3
2
1
Puszyste Gotowane Lukier

Puszyste Gotowane Lukier

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na lukier, więc spróbuj puszystego gotowanego lukru. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 220 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, syrop kukurydziany, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Puszyste Brązowe Lukier Cukrowy, Puszysty brązowy lukier cukrowy {Pat ' s s}, oraz Puszyste Brązowe Lukier Cukrowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać cukier, wodę, syrop kukurydziany i sól. Gotować powoli bez mieszania, aż mieszanina będzie kręcić długą nitkę, gdy trochę spada z łyżki (trzymaj łyżkę wysoko nad rondlem), lub osiągnie 238-242 stopni F (114-117 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W dużej misce ubij białka mikserem, aż będą sztywne, ale nadal wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Gorący syrop wlewamy powoli na białka, ubijając. Kontynuuj, aż mieszanina będzie bardzo puszysta i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SyropSyrop
4
Dodać wanilię i ubić do wymieszania. Jeśli lukier nie wydaje się wystarczająco sztywny, pokonać w 2 lub 3 łyżki cukru cukierników 1 łyżka na raz, aż wystarczająco sztywny, aby utrzymać swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
LukierLukier
5
Rozłóż na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok