Puszyste batoniki dyniowe z rodzynkami zajmują od początku do końca około 45 minut. Za 67 centów za porcję, ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu wychodzi 48 porcji zawierających 176 kalorii, 2 g białka i 6 g tłuszczu każda. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, ekstrakt pomarańczowy, posypkę dekoracyjną i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 13%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Dyniowe z Luzem Puszystym Serkiem, Batony Dyniowe Z Rodzynkami i Batony Dyniowo-Rozynkowe.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić cukier i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Posypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posypka Dekoracyjna
2
Dodawaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Dekoracyjna Opcjonalnie
3
Dodaj dynię; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Dekoracyjna Opcjonalnie
4
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i przyprawy; stopniowo dodawać do masy dyniowej. Wymieszać z orzechami włoskimi i rodzynkami w czekoladzie.
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!