Puree ziemniaczane z marchewką

Puree ziemniaczane z marchewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj puree ziemniaczanego z marchewką. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 248 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 53 centy za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką masło, marchew, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree ziemniaczane z serem i marchewką, Ziemniaki Z Marchwi Puree Z Boczkiem, oraz Belgijski Stoemp Aux Carottes (Puree Z Marchwi) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa umieścić w rondlu, zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i umieścić warzywa w misce; mash aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać śmietanę, masło, sól, pieprz i cukier; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
KremKrem
CukierCukier
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn