Pumpernikiel z awokado, zwęgloną kukurydzą i pomidorem
Ten przepis służy 30. Jeśli 36 centów za porcję spada w budżecie, pumpernikiel z awokado, zwęgloną kukurydzą i pomidorem może być super wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grillowany pumpernikel, kolendrę, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zwęglona kukurydza i awokado Pizza, Sałatka z komosy ryżowej ze zwęgloną słodką kukurydzą i awokado, oraz Grillowana kanapka z homarem ze zwęgloną kukurydzą i salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone, 8 minut.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wytnij ziarna z kolby.
4
W misce wymieszać 2 łyżki oleju z octem. Złożyć kukurydzę, pomidory, chile i kolendry i doprawić solą i pieprzem. Wierzch chleb z plasterkami awokado, Sałatka z pomidorów i marynowanej cebuli i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Marynowana Cebula
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala