Pulpety z Pesto i kuskus
Klopsiki Pesto i kuskus mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1041 kalorii, 44g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Klopsiki jagnięce na kuskusie, oraz Śródziemnomorskie klopsiki z kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skropić 2 łyżki oleju na blasze do pieczenia w tosterze i przechylić do pokrycia. W dużej misce, połączyć wołowinę, bułka tarta, 1/2 szklanki pesto, jajko, sól, i pieprz. Dłońmi mieszać aż do połączenia. Uformuj mieszaninę w 12 klopsików, używając około 1/4 szklanki na każdą.
Przenieść klopsiki do tacy.
Piec przez 15 minut. Włączyć i piec do gotowane przez, o 10 protokół więcej. W międzyczasie przygotuj kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W małej misce połącz pozostałe pesto i olej. Łyżka mieszaniny na gotowane klopsiki i włączyć do Płaszcz. Podziel klopsiki i kuskus na poszczególne talerze i posyp parmezanem (jeśli używasz).