Pulpety Nadziewane Serem
Pulpety nadziewane serem wolno-Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 54g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz styl bułka tarta, spaghetti, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Nadziewane Jabłko Klopsiki Z Kurczaka {Slow Cooker}, Powolna kuchenka ser Nadziewane Pulpety z indyka z Zoodles-jedz zdrowo 2016, oraz Pulpety Nadziewane Mozzarellą.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wołowinę, bułka tarta, parmezan, sól, bazylia, pieprz, sos Worcestershire, czosnek i jajka. Kształt na 14 do 16 (2-calowe) klopsiki. Naciśnij 1 małą kulkę mozzarelli w środku każdej kulki mięsnej, uszczelniając ją wewnątrz.
W 10-do 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać klopsiki; gotować tylko do rumiane ze wszystkich stron.
Wlać 1 słoik sosu do makaronu 3 - do 4-quart powolnej kuchence. Ostrożnie umieścić rumiane klopsiki na sosie.
Wlać drugi słoik sosu makaronowego na klopsiki.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
Gdy pozostało około 15 minut, gotuj i odcedzaj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać klopsiki i sos na gotowanym spaghetti.