Puddingi Z Chleba Dyniowego Brûlée
Puddingi z dyni Brûlée to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, żółtka jaj, cynamonowy chleb z rodzynkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Puddingi Z Chleba Dyniowego Brûlée, Puddingi Z Chleba Karmelowo-Orzechowo-Dyniowego, oraz Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pół na pół i 3/4 szklanki cukru w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć rondel z ognia; chłodną mieszaninę do letniej.
Masło rozprowadzić na 1 stronie każdej kromki chleba.
Pokroić chleb na kawałki 3/4 cala. Podzielić na sześć 1 1/4 szklanki suflety lub kubki budyniu.
Dynia, żółtka, jajko, Likier, wanilia, gałka muszkatołowa i sól ubić w średniej misce do wymieszania.
Dodać pół na pół mieszaniny; trzepaczka do gładkiej.
Wlać budyń z dyni na chleb w naczyniach, dzieląc równo.
Odstawić 30 minut, od czasu do czasu naciskając na chleb zanurzyć.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Na dużej patelni umieścić suflety.
Do patelni wlać wystarczającą ilość gorącej wody, aby dojść do połowy boków sufletów; namiot luźno z folią.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec puddingi, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, o 45 protokół.
Puddingi przełożyć do stelaża i całkowicie ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Podgrzej brojlery. Łyżka 1 łyżka śmietany ubijającej na wierzchu każdego budyniu.
Posypać 1 łyżką brązowego cukru na każdej. Puddingi Broil aż szczyty są bąbelkowe i złoty brąz, uważnie obserwując, aby uniknąć spalania, o 2 protokół.