Pudding kukurydziany cioci D. J.
Need a wegetariańska przystawka? Pudding kukurydziany cioci D. J. może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prababka cioci Annie, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Jajka ubić razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane; wymieszać śmietaną i masłem. Stopniowo mieszaj mieszaninę cukru w mieszaninę jaj, aż będzie gładka; złóż kukurydzę, aż będzie równomiernie pokryta.
Wlać mieszaninę kukurydzy do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż budyń lekko rumiany i ustawić w środku, o 45 protokół.