Ptysie Żurawinowe
Żurawinowe ptysie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Allrecipes ma 222 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, żurawinę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chrupki Z Serkiem Żurawinowym, Chrupki indycze z sosem żurawinowym Cabernet, oraz Chrupki Z Dorsza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz żurawinę, pieprz jalapeno, cukier i majonez. Proces do gładkiej. To będzie twój żurawinowy smak. Odstawić połowę tej mieszanki, a resztę przelać do średniej miski.
Serek śmietankowy wymieszać na tę połowę, aż do dobrze wymieszanego.
Połóż kilka owijek wonton na raz na czystej powierzchni. Łyżka około 1 łyżeczki mieszanki twarogu na środku każdego z nich. Uszczypnij rogi razem, aby uzyskać kształt trójkąta. Jeśli nie przykleją się, zwilż je odrobiną wody palcem. Odstawić na kawałku woskowanego papieru, podczas gdy można zebrać pozostałe chrupki.
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na średnim lub średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie umieścić 5 do 10 pierogów na patelni. Nie przeciążaj patelni. Smażyć z każdej strony na złoty kolor.
Wyjąć z gorącego oleju za pomocą szczypiec i umieścić na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Podawać na półmisku z zastrzeżonym żurawinowym smakiem jako sosem do maczania. Im szybciej je zjesz, tym lepiej smakują.