Słodka glazurowana wieprzowina
Słodka glazurowana wieprzowina może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 43g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 4,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bok choi, steki schabowe, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Słodko-kwaśna Polędwica wieprzowa Glazurowana, Wieprzowina Polana pomarańczą ze słodkimi ziemniakami, oraz Słodkie i pikantne glazurowane kostki wieprzowe.
Instrukcje
Wymieszać 5-przyprawowy proszek, miód i wystarczająco dużo soku pomarańczowego, aby poluzować, a następnie rozmazać kotlety. Pozostawić do marynowania na 10 min.
Rozgrzej grilla do średniego, następnie grilluj kotlety przez 4-5 minut z każdej strony, fastrygując resztkami glazury, aż do ugotowania.
Paruj głowy bok choi przez 2 minuty, aż zwiędną.
Podawać z kotletami schabowymi, skropionymi sokami i polewą z patelni grillowej.