Pstrąg z paprociami Fiddlehead
Pstrąg z paprociami Fiddlehead może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 533 kalorie, 42g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pstrąga, bułkę tartą, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fiddlehead Ferns, Saute Te Paprocie Fiddlehead, oraz Marynowane Paprocie Fiddlehead dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Rozłóż około połowy margaryny na całym pstrągu i wewnątrz jamy.
Mąkę, sól i pieprz połączyć, wymieszać z wierzchu i na zewnątrz pstrąga.
Roztopić pozostałą margarynę na dużej patelni na średnim ogniu. Lekko saute fiddleheads aż po prostu przetargu. Doprawić solą, pieprzem i estragonem.
Dodać sok z cytryny i białe wino i gotować przez minutę.
Przenieść zawartość fiddlehead patelni do miski i wymieszać z jajkiem i bułką tartą. Wrzuć mieszaninę do jamy pstrąga i umieść ją na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.