Pstrąg z grilla w pikantnej marynacie

Pstrąg z grilla w pikantnej marynacie
Grillowany pstrąg z pikantną marynatą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 674 kalorii, 71g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $8.4 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, sok z cytryny, kliny z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantna Marynata Zwęglona, Pikantne Kąski Budyniu Chlebowego Ze Słodką Marynatą Cebulową, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszaj sok z cytryny, słony, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać olej powoli, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Filety z pstrąga umieścić w szklanym naczyniu lub patelni ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj marynatę i przekręć filety do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Grill lub smażyć ryby 2 minuty. Obróć i gotować, aż tylko gotowe, o 2 minuty dłużej na 1/4-cal-filety o grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Zalecenie dotyczące wina: delikatnie aromatyzowany Muscadet lub Sancerre wzmocni pstrąga, a nie konkuruje z nim, a żadne z tych Win nie zostanie wypłukane przez cytrynę, ponieważ oba mają wysoką kwasowość.
Składniki, których będziesz potrzebować
SancerreSancerre
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn