Pstrąg z grilla w pikantnej marynacie
Grillowany pstrąg z pikantną marynatą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 674 kalorii, 71g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $8.4 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, sok z cytryny, kliny z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantna Marynata Zwęglona, Pikantne Kąski Budyniu Chlebowego Ze Słodką Marynatą Cebulową, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszaj sok z cytryny, słony, sól i pieprz.
Dodać olej powoli, ubijając.
Filety z pstrąga umieścić w szklanym naczyniu lub patelni ze stali nierdzewnej.
Dodaj marynatę i przekręć filety do płaszcza.
Grill lub smażyć ryby 2 minuty. Obróć i gotować, aż tylko gotowe, o 2 minuty dłużej na 1/4-cal-filety o grubości.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Zalecenie dotyczące wina: delikatnie aromatyzowany Muscadet lub Sancerre wzmocni pstrąga, a nie konkuruje z nim, a żadne z tych Win nie zostanie wypłukane przez cytrynę, ponieważ oba mają wysoką kwasowość.