Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami

Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami
Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na $9.04 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 865 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, pstrąg, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane pstrągi rubinowe, koper włoski, szalotki i zioła, Książka: nadziewany pstrąg łososiowy z migdałami i jogurtem, oraz Pstrąg po baskijsku z ziołami dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn