Pstrąg czerwony i skórki z warzyw z kremem czosnkowym-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' Ail

Pstrąg czerwony i skórki z warzyw z kremem czosnkowym-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' Ail
Pstrąg czerwony i skórki z warzyw z kremem czosnkowym-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' Ail is a bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz posiekaj razem imbir i chili. dodaj odrobinę soku z cytryny i oleju sezamowego, obrać seler, zalać rybę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olejek cytrynowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Biszkopty Cytrynowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tagliatelles I Obierki Warzywne, Terrine de Legumes (pasztet warzywny ), oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn