Pstrąg tęczowy z czerwonym Chili i orzechami pekan

Pstrąg tęczowy z czerwonym Chili i orzechami pekan może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. Jeśli masz pekan, pstrąg tęczowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Pstrąga Tęczowego, Pan Smażony Pstrąg Tęczowy, oraz Pstrąg Tęczowy Meunière dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse pekan w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Przenieś orzechy pekan na duży talerz.
Podgrzać miód do małego rondla ustawionego na średnim ogniu. Gdy ciepło, wyłączyć ogień i wymieszać z czerwonym chili w proszku. Alternatywnie, kuchenka mikrofalowa miód w małej misce przez 15 sekund, aż ogrzeje i wymieszać w proszku chili.
Pstrąga osuszyć papierowymi ręcznikami. Doprawić obie strony solą i pieprzem, a następnie posmarować nie Skórki mieszaniną miodu. Jeden po drugim, zawijaj stronę miodu każdego filetu w orzechach pekan, aż będzie dobrze pokryty.
Podgrzać warzywa w dużej patelni non-stick na średnim ogniu. Kiedy mieni się, Dodaj tyle filetów od strony skóry w dół, ile wygodnie pasuje. Gotować, aż skórki są rumiane, ale nie spalone, trzy do pięciu minut. Flip filety i gotować, aż druga strona jest złoty, o dwie minuty. Zmniejszyć ciepło, jeśli to konieczne. Miód spali się, jeśli temperatura jest zbyt wysoka. Powtarzaj proces, aż wszystkie filety zostaną ugotowane.
Doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.