Przystawka Bruschetta Carrie
Przystawka Carrie Bruschettan to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz serek śmietankowy, ser mozzarella, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Przystawka Easy Bruschettan, Przystawka Pomidorowa Bruschettan, oraz Przystawka Bruschetta, Bocconcini, bazylia i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać z pomidorami, świeżymi liśćmi bazylii i czosnkiem. Gotować i mieszać do ogrzania i lekko miękkie, o 5 protokół.
W małej misce zmiksuj ser śmietankowy z ziołami i czosnkową fetą.
W tosterze lub piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C), lekko tostować kromki chleba na zakwasie.
Kromki chleba tostowego posmarować mieszanką twarogu. Top z mieszanki pomidorowej.
Posypać pożądaną ilością sera mozzarella.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.