Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj przyprawionego bakłażana z sałatką Bulgur. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonego kminku, pistacji, bakłażanów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przyprawiony bakłażan z sałatką Bulgur, Sałatka z bakłażana, soczewicy i Bulgura, oraz Sałatka pszenna Bulgur z pomidorem i bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać 1/4 szklanki oleju, dalej 7 składników i 1/2 łyżeczki. sól w małej misce do mieszania przypraw. Ocena miąższu każdej połowy bakłażana z 1/2 "- głębokich przekątnych linii krzyżujących się, odstępy 1 " od siebie (nie przecinaj skóry).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Mżawka 1 Łyżka. olej nad ściętą stroną każdej połowy, pozwalając jej zanurzyć się. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Szczotka lub łyżka przyprawy wymieszać, dzieląc równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
5
Umieść bakłażany, pokrój bok do góry, na obramowanej blasze do pieczenia. Piec do miękkości i bardzo delikatne w środku, 5060 minut.W międzyczasie umieścić bulgur w dużej misce i przykryć 1 1/2 szklanki wrzącej wody.
Pozostawić do namoczenia przez 45 minut, aby zmiękczyć i wchłonąć wodę. Wymieszaj oliwki, cebulę, porzeczki, pietruszkę, 1/3 szklanki kolendry, pistacje i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka świeżego Groszku łuskanego Lub Rozmrożonego, Mrożonego Groszku Organicznego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Porzeczki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Odstawić na co najmniej 30 minut dla smaków do stopienia. Czy z wyprzedzeniem: Sałatka z bakłażana i bulgura może być wykonana 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Bulgur
8
Odstawić w temperaturze pokojowej.
9
Podawać bakłażan ciepły lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
10
Umieść pół bakłażana na każdym talerzu. Łyżka sałatki bulgur i łyżka jogurtu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Bulgur
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
11
Posypać pozostałą kolendrą i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala