Przyprawiona Podeszwa Goujons Z Cytrynowym Majonezem

Przyprawiona Podeszwa Goujons Z Cytrynowym Majonezem
Przyprawiona podeszwa Goujons z cytrynowym majonezem jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.26 za porcję. Jeśli masz sole cytryny, pieprz cayenne, łyżka soku z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym, Goujony z soli i majonezu koperkowego, oraz Sola goujons z sosem tajskim dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn