Przetarg Glazurowane Kotlety Wieprzowe

Przetarg Glazurowane Kotlety Wieprzowe
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, delikatne Przeszklone kotlety wieprzowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 4 porcje z 3106 kalorii, 492g białka, oraz 96g tłuszczu każdy. Za 25,23 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz przetwory morelowe, proszek czosnkowy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Przetarg Glazurowane Kotlety Wieprzowe, Delikatne Kotlety Wieprzowe, oraz Proste Delikatne Kotlety Wieprzowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz cebulę w proszku, czosnek w proszku i oregano; posyp kotlety wieprzowe. W małym rondelku połącz przetwory morelowe, sok z limonki i sok z cytryny; gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 10 minut lub do rozpuszczenia przetworów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
PrzetworyPrzetwory
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie na dużej patelni gotuj wieprzowinę na oleju na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do lekkiego zrumienienia z jednej strony. Obróć kotlety; obficie posmaruj polewą morelową gotowaną wieprzowinę. Gotuj 8-10 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
MorelaMorela
GlazuraGlazura
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Podawać z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Możesz spróbować Bodega Norton Brut rosé. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Intensywne aromaty czerwonych owoców, truskawek i jagód. Młody, świeży. Przyjemny z długim wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn