Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj przepysznych kulek z kiszonej kapusty. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 307 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty, Kulki Z Kiszonej Kapusty, oraz Kulki Szynki Z Kiszonej Kapusty dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu smażyć kiełbasę wieprzową i cebulę, aż kiełbasa będzie równomiernie brązowa, a cebula miękka, około 10 minut.
Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
Rozdrobnij mieszankę kiełbasy do dużej miski i dodaj odsączoną kapustę kiszoną, musztardę, sól czosnkową, pieprz i 2 łyżki bułki tartej.
Połącz serek śmietankowy i pietruszkę i wymieszaj z kapustą kiszoną. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Rozgrzej olej we frytownicy do 375 stopni F (190 stopni C). Uformuj mieszankę kiszonej kapusty w kulki 3/4 cala. Posmaruj kulki mąką. W małej misce wymieszaj jajko i mleko. Zanurz posypane mąką kulki w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w pozostałej bułce tartej.
Smażyć na głębokim tłuszczu partiami przez 2 do 3 minut lub na złoty kolor.
Odcedź na ręcznikach papierowych i podawaj na gorąco.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.